Un grup de tineri, membri ai Organizației de Tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate, au organizat un flash-mob la Ambasada ucrainei de la CHișinău. Tinerii au venit în fața reprezentanței diplomatice cu parcarte cu inscripția „Ne este rușine pentru Dodon! Ne cerem scuze!”.

Potrivit organizatorilor, acțiunea are scopul de a menține relațiile de prietenie cu Ucraina și de a condamna declarațiile liderului comunist Igor Dodon.

Mesajul nostru este foarte clar – vrem și în continuare să menținem relațiile de prietenie cu Ucraina. Să demonstrăm că nu toți politicienii din această țară sunt ca Igor Dodon. Noi susținem Ucraina pentru că știm în ce situație se află”, a declarat unul dintre participanți.

Am venit aici să spunem că ne este rușine față de declarația lui Dodon și nu vrem să distrugem relațiile cu Ucraina din cauza declarațiilor acestui politician. Am venit din propria inițiativă, pentru că nu suntem de acord cu declarațiile lui Dodon că Crimeea aparține rușilor”, a declarat un alt participant.