Primarul interimar Silvia Radu a făcut un ultim apel către agenții economici pentru ca aceștia să curețe zăpada din fața sediilor pe care le dețin. Mai mult decât atât, edilul a cerut pretorilor să înceapă sancționarea agenților economici care nu se conformează.

Pe pagina sa de Facebook, Silvia Radu scrie că astăzi a făcut o inspecție și a constatat că foarte mulți agenți economici nu au curățat zăpadă de pe trotuarele din fața sediilor pe care le dețin, iar angajații sau clienții parchează pe carosabil și blochează circulația.

„Fac un ultim apel către agenții economici să curețe de urgență trotuarele, în conformitate cu obligațiile care le revin. Am transmis pretorilor de sector să înceapă procesul de sancționare al celor care nu își fac curat. Degeaba curățăm drumurile dacă ele sunt blocate de mașinile care parchează pe carosabil din cauză că locurile de parcare sunt acoperite de zăpadă. Am văzut și foarte multe locuri unde agenții economici s-au conformat prevederilor legale și au curățat spațiul adiacent”, scrie primarul interimar. 

------------------------------ Anterior, edilul a cerut pretorilor să amendeze agenții economici care aruncă gunoiul în stradă și a cerut ca pretorii să iasă pe teren la „subotnik” ( tradiție sovietică care presupune muncă voluntară - n. red ), pentru a evalua respectarea legii de către agenții economici.