A fost identificat individul care a detonat recent o grenadă în unul dintre magazinele Capitalei. Este vorba de un chişinăuian, an de naştere 1968, cu antecedente penale.

În cadrul unei conferințe de presă, şeful Inspectorartului General de Polişie, Aexandru Pânzari, a declarat: „Unul din bărbații decedați a intrat în alimentară, de unde a luat aproximativ 10 pachete de țigări, apoi a mers la tejghea. Dar însă a refuzat să le achite, iar, în acel moment,, din mână - sau din rucsac - a căzut o grenadă. A fost identificat bărbatul decedat care a provocat explozia: este din Capitală și e născut 1968. Are antecedente penale”.

Șeful IGP mai spune că puterea exploziei s-a îndreptat spre ieșirea din magazin, unde, din nefericire, se mai afla un bărbat care a murit pe loc. 

Pânzari a adăugat că la fața locului s-au deplasat și angajații Bombtech, care au insepctat locul și au stabilit că zona este sigură.

----------------------------- Două persoane au murit, iar altele trei au fost rănite după ce a fost detonată accidental o grenadă într-un magazin din capitală. Incidentul ar fi avut loc în urma unei certe care s-a iscat între cumpărător și vânzătoare.