Ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) care urma să aibă loc astăzi, a fost amânată din motiv că nu a fost întrunit numărul necesar consilieri în sală. Astăzi nu s-au prezentat consilierii Partidului Liberal.

Secretarul CMC a venit cu un îndemn către toți consilierii: „Campania electorală este campanie electorală, iar munca în CMC este munca în CMC”. 

Socialistul Ion Ceban, care este și candidat la primăria Chișinău s-a referit și la faptul că în CMC trebuie să fie votată componența consiliului electoral pentru circumscripții.

„Cred că cineva intenționat tergiversează ca să deruleze procesul tehnic pentru declanșarea campaniei electorale care trebuie să aibă loc în municipiu. Mi se pare că este un joc pe la spatele chișinăuenilor, care una spun, iar pe la spate fac altceva, și mă refer la consilierii PL dar și din alte partide”, a adăugat Ceban. 

Într-un final s-a decis ca următoarea ședință a CMC să aibă loc pe 27 martie. 

La ședința de astăzi au fost prezenți și câțiva cetățeni care așteptau să fie aprobate în CMC anumite decizii care îi vizează. Aceștia s-au adresat consilierilor municipali din PL să participe la ședințele consiliului măcar pentru a întruni cvorumul necesar desfășurării ședinței, pentru că așteaptă de patru ani să le fie rezolvată problema.