Primăria Chişinău informează că, de dimineaţă, traficul rutier pe străzile municipiului se desfăşoară în condiţii normale de iarnă. Transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, funcţionează 302 de troleibuze şi 99 de autobuze. 

Pe parcursul nopţii, ÎM Regia „Exdrupo” a acţionat cu 38 de utilaje la deszăpezirea străzilor şi a împrăştiat 533 de tone de material antiderapant şi 47 de tone de sare. S-a intervenit pe arterele principale, pe cele secundare, pe unde circulă transportul public, şi pe căile de acces către localităţile suburbane. Au fost curăţate şi zonele adiacente instituţiilor publice: şcoli, grădiniţe şi spitale. 

Regia locativ-comunală a intervenit cu 37 de utilaje la curăţarea trotuarelor şi intrările în curţile blocurilor de locuinţe. La ora actuală, circa 500 de muncitori curăţă în Capitală staţiile şi trecerile pietonale. 

Autoruităţile le ce anelor fizice şi agenţilor economici să-şi cureţe zăpada de pe trotuarele aferente imobilelor pe care le deţin sau le administrează pentru a evita formarea gheţuşului, conform obligaţiilor legale ce le revin.