Au scăpat ca prin minune. O mamă cu trei copii au reuşit la timp să se salveze, după ce locuinţa în care se aflau, a fost la un pas de a fi mistuită de flăcări. Incidentul a avut loc seara trecută în comuna Băcioi din municipiul Chişinău.

Femeia povesteşte că şi-a pus câteva haine în maşina de spălat, iar în scurt timp, a rămas fără electricitate. În momentul, când aceasta a simţit miros de fum, şi-a sunat imediat soţul şi împreună au scos minorii la timp din casă. 

"Soţul era la serviciu... cinci persoane, 3 copii şi noi doi părinţii".

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Totuşi, din cauza şocului, în cazul femeii a fost nevoie de îngrijiri medicale. După ce s-au asigurat că sunt în afara oricărui pericol, au solicitat şi intervenţia pompierilor. Între timp, proprietarii şi-au scos afară o parte din bunurile pe care au reuşit să le salveze.

La faţa locului au intervenit două autospeciale ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, dar şi un echipaj al Batalionului de Reacţionare Operativă. Locuinţa a fost distrusă în proporţie de 30 la sută, în mare parte, cel mai afectat fiind acoperişul.

Cauza preliminară de la care ar fi pornit focul, ar fi un scurt circuit. Cazul este investigat de către oamenii legii.

Sursa: Canal3