Partidul Democrat a prezentat un spot video cu proiectul arenei care urmează să fie construită în decurs de un an. În imaginile video se vede că încăperea poate fi modificată în așa fel încât să poată fi desfășurate evenimente sportive cum ar fi fotbal de sală, hockey, tenis sau culturale și artistice, spre exemplu - concerte precum și expoziții.

Amintim că Partidul Democrat a demarat un proiect care se numește „Arena Chișinău”. Acesta presupune construcția unei arene multifuncționale cu o capacitate de 3000 și 5000 de locuri unde vor putea fi susținute concerte, conferințe, diferite evenimente sociale, culturale sau sportive.

Anunțul a fost făcut de președintele PD, Vlad Plahotniuc, în cadrul briefingului săptămânal al democraților, iar președintele Parlamentului Andrian Candu a prezentat proiectul acestei arene. 

Președintele Parlamentului a adăugat că în Bugetul pentru anul 2018, au fost prevăzuți aproximativ 100 mln lei pentru construcția acestei arene. Mai departe urmează să fie găsit un investitor care să contribuie cu o parte din bani, iar statul, cu o altă parte, pentru construcția acestei săli polivalente.