Primăria Chişinău informează că sâmbătă, 5 noiembrie 2016, între orele 7.00 – 11.00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, tronsonul cuprins între bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt și str. București, în legătură cu desfăşurarea lucrărilor de defrișare și curăţare a arborilor.

În legătură cu intervenția angajaților de la ”Spații Verzi” în perioada menționată, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

- Troleibuze:

-Rutele nr. 7, 24 și 25 – se scurtează până la bd. Renașterii Naționale (Circ);

-Ruta nr. 10 se divizează în două: prima – de la bd. Moscova până la bd. Renașterii Naționale (Circ); iar a doua – de la str. Miorița până la str. București;

-Ruta nr. 29 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.

-Ruta nr. 4 se modifică după cum urmează: de pe bd. Constantin Negruzzi pe str. Ciuflea, str. București și în continuare pe traseul stabilit.

-Autobuze:

-Ruta nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. V. Alecsandri, str. București, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

-Microbuze:

-Rutele nr. 127, 129, 138 și 188 se modifică după cum urmează: de pe str. Serghei Lazo pe str. București, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.