Femeia care a murit ieri în accidentul rutier de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt și străzii Serghei Lazo a fost șefă de secție la Direcția educație fizică și sport a Primăriei Chișinău.

Despre acest lucru anunță pe pagina sa de Facebook, primarul interimar, Silvia Radu.

„Din păcate, ieri, într-un accident tragic, și-a pierdut viața Larisa Crudu, șefă de secție în Direcția de Educație Fizică și Sport. Taximetristul care conducea mașina în care se afla colega noastră nu a respectat regulile de circulație rutieră și s-a tamponat cu un troleibuz.

Pe această cale vreau să exprim sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a scris Silvia Radu. 

-------------------------- Amintim că o femeie de 54 de ani a decedat, iar un bărbat de 34 ani este internat în stare gravă în Secția de reanimare a Spitalului de Urgență, ca urmare a unui accident rutier produs azi-dimineaţă la Chişinău între un autoturism Dacia Logann şi un troleibuz de pe ruta nr. 1.

Ciocnirea a avut loc la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt și străzii Serghei Lazo din Capitală. Victimele accidentului se aflau în autoturism, care activa în calitate de taxi. Femeia a murit în drum spre spital, iar starea bărbatului internat este de gravitate medie, spun medicii.

Şoferul troleibuzului (de 39 de ani) şi pasagerii săi nu au avut de suferit.