Un tânăr în vârstă de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în spate de un amic de aceeași vârstă. Incidentul a avut loc aseară aproape de miezul nopți pe o stradă din satul Coșnița, raionul Dubăsari.

Potrivit informațiilor preliminare, adolescenții s-au întâlnit întâmplător și s-au luat la ceartă întrucât aveau un conflict mai vechi nerezolvat. La un moment dat, unul dintre ei a scos un cuțit și i-a aplicat o lovitură în spate celuilalt. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Dubăsari, Diana Maxim, a precizat pentru Deschide.MD că tânărul a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Criuleni, iar în prezent starea acestuia de sănătate este în afara oricărui pericol. 

Medicii au anunțat oamenii legii, care a pornit pe acest caz un proces penal. 

În dependență de gravitatea leziunilor corporale ale victimei, poliția va stabili gravitatea faptei săvârșite. Dacă acest caz va cădea sub limitele unei infracțiuni din Codul Penal, atunci va fi tras la răspundere în conformitate cu legislația în vigoare. În caz contrar acesta va alege doar cu o amendă potrivit Codului Contravențional al Republicii Moldova.