Detalii noi în cazul actriței Anastasia Cecati, ucisă de soț. Corpul neînsufleţit al bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit lângă un bloc de locuinţe, scrie publika.md.

Iar în apartamentul din care se presupune că a căzut victima, poliţia a găsit-o pe soţia acestuia, şi ea fără suflare. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile care a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Capitală.

Rudele bărbatului au comunicat că Anastasia i-a cerut soţului să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, pe numele ei.

Totodată, rudele au spus că modela nu-i permitea lui Alexei sa îşi viziteze copilul de doar 20 de zile, iar pentru fiecare vizită aceasta cerea câte 1.000 de euro. Aceştia mai comunică că Alexei ar fi cumpărat o vizită înainte de crimă.

În ziua crimei, Alexei a cumpărat hainuţe pentru fiica sa şi împreuna cu mama sa a vrut să-şi vada micuţa. Tot din spusele rudelor, Alexei ar fi încercat să deschidă o clinică stomatolgică în Dubai, dar nu i-a reuşit.

Cu Anastasia Cia, Alexei s-a cunoscut cunoscut în cabinetul lui stomatologic din sectorul Râşcani. Acesta s-a îndrăgostit de ea şi şi-a anunţat prietenii că vor juca nunta.

Anastasia Cecati era o persoană cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți". Tot în țara vecină, Anastasia Cecati a ocupat locul secund în concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre cum ar fi GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter "Crash and Burn".

DETALII: Modelul A.Cecati, ucisă de A.Mitachi, un medic de mare succes. Colegii povestesc DETALII despre ei

DETALII despre modelul Anastasia CECATI: (FOTO, VIDEO) Tânăra ucisă de concubinul ei stomatolog, este modelul Anastasia Cecati

Ce spun rudele Anastasiei CECATI: Rudele Anastasiei Cecati, DETALII despre cum a fost ucis modelul. În grija cui va rămâne fetița