Primarul interimar al capitalei și-a avertizat angajații din subordine să nu încerce „să pună piciorul pe frână, ca reformele să nu continuie”, în urma demisiei lui Dorin Chirtoacă.

Avertismentul a fost dat la începutul ședinței primăriei, Radu menționând că „toate jocurile politice sunt în afara acestei instituții”.

„Aș vrea să fac un apel către toți angajații primăriei, ca să nu încerce să profite în urma demisiei fostului primar. Dacă cineva va încerca să saboteze sau crede că va sabota activitatea primăriei; sau că va încerca să pună piciorul pe frână, ca reformele să nu continuie; sau crede că am intrat într-un regim de relaxare înainte de alegeri, acest lucru nu se va întâmpla; pentru că eu nu voi tolera! Toate jocurile politice sunt în afara acestei instituții, iar voi cei care sunteți plătiți din bugetul municipal aveți obligația să munciți în interesul Chișinăului”, a adăugat primarul interimar. 

------------------ Săptămâna trecută, Dorin Chirtoacă și-a dat demisia din funcția de primar al Capitalei în semn de protest. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit lui Chirtoacă, alegerile anticipate ar urma să aibă loc în luna mai.

Vedeți AICI ce urmează conform Codului Electoral după demisia lui Chirtoacă.