Moldova Agroindbank a desemnat câștigătorul campaniei „A fi în lumea filmului este de nepreţuit” care va participa la Festivalul Internaţional de Film Berlinale. Acesta nu este nimeni altul decât Vitalie Urechean, fiul fostului politician Serafim Urechean.

Despre acest lucru anunță banca pe pagina sa oficială: „Campania promoţională A fi în lumea filmului este de nepreţuit, derulată de către BC Moldova Agroindbank SA şi MasterCard Europe, şi-a desemnat marele câştigător. Astfel, într-o călătorie la unul din cele mai importante festivaluri de film din lume - Festivalul Internaţional de Film Berlinale 2018 din Berlin – va pleca Vitalie Urechean împreună cu soţia sa”.

Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin va avea loc în perioada 15 - 25 februarie 2018. Câştigătorul campaniei promoţionale va participa la eveniment în perioada 20-22 februarie. Pachetul turistic pentru două persoane include: bilete de avion pentru cursa Chişinău – Berlin (tur-retur), transfer de la aeroport la hotel, cazare în hotel 4 stele, bilete pentru vizionarea filmelor incluse în programul Festivalului Berlinale, precum şi alte activităţi distractive stabilite de către organizatori.

Participanţi ai campaniei au devenit automat toţi deţinătorii de carduri MasterCard Gold, MasterCard Platinum, MasterCard World Elite, emise de  Moldova Agroindbank, care au efectuat una sau mai multe operaţiuni de plată pentru bunuri şi servicii pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul POS-Terminalelor şi/sau prin Internet, în valoare de minim 100 lei.

Anterior Deschide.MD a scris într-un material intitulat „AMBASADA BENTLEY. Mașini de milioane cu numere diplomatice moldovenești la Moscova”, că Urechean, atunci când deținea funcția de ministru-consilier ar fi fost implicat în eliberarea numerelor diplomatice pentru mai multe mașini de lux, care nu aparțineau Ambasadei, ci unor oameni de afaceri, printre care Ilan Shor și soția acestuia, cântăreață Jasmin.