O fetiţă de doi ani a ajuns la spital în stare gravă, bătută bestial, potrivit aparenţelor. Cazul a avut loc recent la Sângerei, unde o tânără a mers, împreună cu cei doi copii ai săi - fetiţa şi un băieţel, de patru ani -, în ospeţie la mama concubinului ei. Lăsându-i pe câteva ore în grija femeii, i-a găsit maltrataţi pe amândoi.

Protv.md scrie că tanara de 22 de ani, împreună cu concubinul ei de 25 de ani ţi cu cei doi copii ai ei, a mers în ospeţie la mama bărbatului. Cei doi au stat toată ziua cu femeia, de 47 de ani, iar seara, când ambii copii - o fetiţă de 2 ani şi un baieţel de 4 ani - au adormit, cei doi iubiţi au plecat de acasă, lăsându-i pe micuţi în grija femeii.

Peste câteva ore, când s-au întors acasă, au găsit-o pe fetiţa de 2 ani plângând şi cu câteva vânătai pe faţă. Întrebată de mama copilului, femeia nu a putut explica ce s-a întâmplat. Baieţelul de 4 ani i-a spus mamei sale că femeia i-ar fi bătut pe amândoi.

Micuţa a fost transportată de urgenţă la spital, starea ei fiind gravă. Cel care a anunţat autoritatile despre cele întâmplate a fost medicul de pe ambulanţă.

Autoritătile investighează cazul şi urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul.