La punctele comune de trecere Briceni - Rossoşani şi Larga - Klementî au fost de curând instalate 11 indicatoare rutiere dinspre căile de acces şi către punctele amintite. Poliţia de Frontieră a argumentat prin traficul adesea intens, ce se întregistrează la punctul de trecere a frontierei Criva - Mămăliga.

--------------------Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei de Frontieră, cauza ar fi că sistemul de navigație GPS selectează cel mai apropiat punct de trecere cu Ucraina, dar și faptul că mulți călători nu cunosc căile de acces spre aceste două puncte de trecere. 

Astfel, ca urmare a indicațiilor prim-ministrului R. Moldova prvind identificarea soluțiilor în degajarea circulației prin PTF „Criva-Mamaliga”, Poliția de Frontieră a propus Ministerului Economiei și Infrastructurii instalalrea mai multor indicatoare rutiere menite să faciliteze deplasarea călătorilor spre PTF Larga-Kelmențî și PTF Briceni-Rossoșani. 

Noile Indicatoare sunt instalate pe următoarele drumuri publice ale R. Moldova: 
- M5, frontiera cu Ucraina-Criva-Bălți-Chișinău-Tiraspol-frontiera cu Ucraina – cinci indicatoare; 
- R11, frontiera cu Ucraina-Briceni-Ocnița-Otaci-R8 – un indicator; 
- G1, R11-Briceni-Cotiujeni-Larga-frontiera cu Ucraina – trei indicatoare; 
- G2, M5-Hlina-Cotelea-Larga-G1 – două indicatoare. 

Marcajele rutiere se află la distanțe de 17 km, 5 km, 4 km de punctele de trecere a frontierei, fiind montate în intersecțiile care prezintă dificultate în orientare pentru călători. 

Activitatea se înscrie în șirul de măsuri întreprinse de Poliția de Frontieră, în cooperare cu alte instituții de resort, şi au menirea de a fluidiza traficul transfrontalier, de a evitare aglomerările și, ca atare, de a reduce timpul de așteptare în punctele de trecere.