Doi gardieni ai unei companii particulare de pază au ajuns pe mâna poliției după ce unul dintre ei a tras dintr-un pistol pneumatic într-un șofer. Cei doi, fiind în afara orelor de muncă, dar în uniformă, şi ambii în stare de ebrietate, s-au luat la harță cu șoferul care, trecând pe alături, l-a atins pe unul dintre ei cu oglinda automobilului.

Incidentul a avut loc aseară, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Șoferului, în vârstă de 24 de ani, a ajuns la spital cu o rană lângă ochi. Ulterior Direcţia Generală Securitate Publică s-a autosesizat pe marginea acestui caz

Inspectoratul General al Poliției menţionează că gardianul care a tras nu figurează ca posesor de armă şi nu deține armă de serviciu. El a refuzat să dea explicații de unde are pistolul. Încă un gardian, coleg al celor doi reținuți, a fost audiat în calitate de martor. Ultimul locuiește nu departe de locul incidentului și venea să-și întâmpine colegii de muncă.

Conducătorii organizației particulare de pază au comunicat poliției că gardienii implicați în conflict vor fi concediați.