Poşta Moldovei a colectat mai bine de 170 de mii de lei, cu titlul de ajutor material, pentru familiile celor patru angajaţi ai săi, decedaţi la 26 ianuarie într-un accident produs în preajma satului Mihăileni, raionul Râşcani.

Anunţul a fost făcut de către directorul întreprinderii, Serghei Nastas, care îi mulțumește colectivului său pentru receptivitate și solidaritate. 

„Am onoarea să vă mulțumesc pentru implicare și pentru generozitatea de care ați dat dovadă. Vreau să vă anunț că generozitatea colectivului nostru a făcut posibilă colectarea a peste 176.000 mii lei, bani adunați pentru familiile îndoliate”, a menționat printr-un mesaj Sergei Nastas.  gggggggg

Patru persoane cu vârste cuprinse între 23 și 63 de ani au murit în dimineața zilei 26 ianuarie într-un accident teribil, produs preajma satului Mihăileni, raionul Râşcani. Ei se aflau într-un automobil de serviciu al Poştei Moldovei, o "Lada", al cărei şofer, potrivit unor surse, conducând cu o viteză excesivă, a intrat în coliziune cu un autocamion.