Poliţia ia în calcul versiunea unui suicid în cazul bărbatului găsit împuşcat în cap, azi-dimineaţă, la Sângerei. Oamenii legii afirmă că pe corpul celui în cauză nu au fost găsite semne de moarte violentă, iar „anturajul din casă nu era perturbat”.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, Lilia Harea, a precizat pentru Deschide.MD că bărbatul - un om de afaceri în vârstă de 31 de ani - a fost găsit de o rudă care a și sunat la poliție. 

Sosiți la fața locului, oamenii legii au găsit lângă trupul neînsuflețit al bărbatului un pistol, pe care acesta îl deținea legal. Deși lucrurile din casă erau la locul lor, iar pe cadavrul bărbatului nu au fost depistate urme de moarte violentă, nu a fost găsit niciun bilet de adio. 

Bărbatul, care era proprietarul unui local de noapte din orașul Sângerei, locuia împreună cu fiul său în vârstă de opt ani. Copilul a rămas orfan, întrucât mama acestuia a murit anul trecut, în octombrie, pierzând lupta cu o boală grea.

Victima locuia în aceeași ogradă cu părinții săi, însă în case diferite. În momentul tragediei, copilul se afla la rude. 

Oamenii legii au deschis un proces penal și analizează cazul pentru a stabili toate circumstanțele cazului.