Meteorologii anunţă pentru ziua de mâine ninsori în nordul ţării. Se prognozează maxime de până la +7 °C ziua în partea de nord a țării, +8 °C în centru și +9 °C la sud. Noaptea minimele vor coborî până la -1 °C la nord, +2 °C în centru și +3 la sud.

Marți, în prima zi a lunii noiembrie, vremea se mai răcește puțin. Astfel, ziua vom avea maxime de +5 °C la nord, +6 în centru și +7 la sud. Noaptea vor fi minime de -3 °C la nord, -2 în centru și -1 °C la sud. În partea de nord a țării, ca și noaptea anterioară, se prevede să cadă precipitații sub formă de lapoviță. La sud și în centru cerul va fi parțial noros.

Miercuri și joi, temperaturile aerului pe timp de zi vor fi similare. Astfel la sud vom avea cel mult +11 °C ziua, +10 °C în centru și +9 la nord. Noaptea însă temperaturilea aerului vor fi diferite: miercuri valorile minime vor fi de -2 °C la nord, -1 °C lîn centru și 0 °C la sud; joi noaptea vom avea minime de până la 0 °C la nord, +1 °C în centru și +2 °C la sud. De asemenea, joi, în partea de nord a țării se prevede să cadă lapoviță.