Un șofer de BMW era cât pe ce să calce un tânăr pe trecerea de pietoni. Șoferul a frânat la timp, însă ceva l-a înfuriat, iar între cei doi s-a iscat un conflict. Imaginile au fost surprinse de camera de bord instalată pe o mașină care venea din sensul opus. Incidentul a avut loc în această dimineață în pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica al capitalei.

Din secvențele video reiese că șoferul a deschis portiera și i-a reproșat ceva pietonului. Acesta nu s-a gândit mult și a ripostat...cu piciorul în ușa mașinii. După acestă replică, șoferul și-a pierdut răbdarea, a ieșit din mașină și între cei doi au urmat un schimb de replici dure.

Pietonul nu s-a lăsat bătut și s-a pus în fața mașinii pentru a-l împiedica pe șofer să-și continue calea. Când s-a văzut blocat, șoferul s-a apropiat și i-a aplicat tânărului un șut în fund.

O femeie a încercat să-i despartă, însă nu a reușit. 

Ofițerul de presă al Poliției Capitale, Natalia Sati, a precizat pentru Deschide.MD că Inspectoratul de Poliție Botanica s-a autosesizat în urma secvenței video apărute în spațiul online. Oamenii legii urmează să identifice șoferul și pietonul și să stabilească toate circumstanțele producerii incidentului.