S-a agravat starea tinerei de 23 de ani, ai cărei soţi şi copilă de numai un an şi jumătate au murit ieri în accidentul de la Todireşti, Anenii Noi. Medicii au conectat-o la aparatul de respiraţie artificială, dar sunt rezervați relativ la şansele ei de supravieţuire.

Ofițerul de presă al Institutului de Medicină Urgentă, Petru Craveț, a precizat pentru Deschide.MD că ieri seara tânăra a fost operată la picior, gambă și femur. Însă i-au fost depistate și alte traumatisme. 

„Starea femeii s-a agravat foarte mult. În această dimineață a fost conectate la aparate. În cursul zilei de ieri a fost operată la picior, având fractura femurului și a gambei. Însă i-au fost depistate și alte traumatisme: contuzie la plămâni, contuzie cranio-cerebrală și altele”, a precizat Petru Craveț.

Potrivit sursei citate, starea celeilalte femei este gravă însă stabilă.  ffffffffffffff

Amintim că, în urma accidentului de ieri dimineață de la Anenii Noi, au decedat cinci persoane. Potrivit poliției, în automobilul Audi se aflau două persoane: șoferul, în vârstă de 33 de ani, originar din satul Geamăna, și un alt bărbat, de 64 de ani. Ambii au decedat pe loc.

În automobilul Dacia se aflau șoferul, în vârstă de 38 de ani, originar din satul Gura Bâcului, un tânăr de 22 de ani și fiica acestuia de un an şi jumătate. Și aceștia, din nefericire, au decedat pe loc în urma impactului.