Tânărul de 19 ani care a fost internat aseară în urma exploziei de la o fermă de porci din Anenii Noi a murit aseară. Aceasta este a doua victimă care și-a pierdut viața în urma detonării unui obuz în satul Roșcani.

La scurt timp după incident, în jurul orei 20.00, tânărul de 19 ani a murit la spital, în urma multiplelor traumatisme suportate, incompatibile cu viața.

--------------------Amintim că Deschide.MD a scris aseară că un bărbat de 41 de ani a murit pe loc, iar un tânăr de 19 ani – la spital, după ce, în circumstanțe necunoscute, ar fi detonat un proiectil de model neidentificat.

Ambii sunt locuitori ai satului Bulboaca, raionul Anenii Noi. Serviciul de gardă al Inspectoratului de poliție Anenii Noi, la ora 16.15, a recepționat telefonic informația de la un locuitor al satului, care a comunicat că pe teritoriul complexului de porcine din localitate a avut loc o explozie. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă, inclusiv fiind solicitat Serviciul de Urgență 903, pentru acordarea ajutorului medical.