O tânără de 22 de ani din Republica Moldova, Iuliana Tudos, a fost ucisă cu sânge rece într-un parc din Londra. Cadavrul a fost găsit având o rană în abdomen și răni grave la cap. Poliția presupune că fata ar fi fost ucisă de un om al străzii, care ar fi încercat s-o jefuiască. Crima a fost comisă în ajun de Crăciun.

Dispariția Iulianei a fost anunțată de angajații barului unde ea lucra. Tânără a fost văzută, ultima oară, după o petrecere de ajun de Crăciun. Ea ar fi luat un autobus de la Camden până în Finsbury Park, de unde a decis să meargă pe o scurtătură pentru a ajunge la casa unui prieten.

Mătușa ei, Aliona Tudos, a declarat pentru The Sun că tânăra „era o fire prietenoasă și nu avea dușmani”.

Poliția a efectuat percheziții în cortul unei persoane fără adăpost, aflat la aproximativ 91 de metri de locul crimei. Iuliana Tudos era angajată la barul World’s End, în Camden, Nord-Vestul Londrei. Polițiștii au efectuat percheziții și la locuința Iulianei din Upper Tollington Park. Amicii Iulianei au anunțat o campanie de colectare a banilor pentru înmormântarea tinerei.

Poliția londoneză a reținut un bărbat în vârstă de 31 de ani, suspectat că ar fi omorât-o pe Iuliana Tudose. Potrivit Evening Standard, bărbatul a fost reținut în după amiaza zilei de luni, fiind suspectat de omucidere. În prezent acesta se află în custodia poliției.