Un tânăr și-a cerut partenera în căsătorie, pe scena din Piața Vasile Lupu din Orhei, unde avea loc tradiționalul concert de Revelion. La un moment dat, domnișoara a fost invitată pe scenă și întrebată ce i-a scris lui Moș Crăciun. Moderatorul evenimentului a spus că știe ce cadou își dorește ea, iar în câteva clipe pe scenă a apărut Marin, iubitul Irinei.

În același timp pe fundal a început să răsune o melodie pe care Irina a recunoscut-o din prima, semn că ar fi fost una specială pentru cei doi.

„Scumpa și gingașa mea floare, te-am întâlnit acum ceva timp în urmă, ne-am cunoscut prin telefon, te-am văzut din prima zi și m-am îndrăgostit de tine, ți-am dat o simplă întrebare - vrei să fii prietena mea? Tu ai spus că vrei să te mai gândești, fiind mai rapid și șmecher nu am așteptat deloc. Vreau să-ți doresc acest buchet de flori pentru așteptările tale și mai am o mică surpriză pentru tine și încă o întrebare la care nu o să-ți dau nici măcar un minut să te gândești: Vrei să fii soția mea...vrei să fii soția mea?", a spun tânărul care cu greu și-a stăpânit emoțiile.

Irina a răspuns un „Da" ferm.