Accident tragic la intrarea în localitatea Bilicenii Vechi, raionul Sângerei. Preotul din satul Copăceni și soția sa au decedat, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un „Audi”.

Impactul a avut loc aseară, în jurul orei 17:20. Potrivit poliției, la volanul automobilului de model „Audi” se afla un bărbat în vârstă de 25 de ani, care se deplasa spre orașul Bălți. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind frontal automobilul de model „Opel Vectra”. 

În „Opelul”, care se deplasa regulamentar, se afla la volan un bărbat de 60 de ani, preot în satul Copăcenii raionul Sângerei, și soția acestuia în vârstă de 54 de ani. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, Lilia Harea, spune că soții au murit înaintea sosirii la fața locului a echipajelor medicale de urgență. 

Șoferul automobilului de model „Audi” a scăpat cu viață, însă a fost transporta la Spitalul Raional Sângerei cu diverse traumatisme. 

Potrivit surselor Deschide.MD, preotul împreună cu soția sa se întorceau de la maternitatea din Bălți, unde și-au vizitat una dintre cele două fiice, care născuse cu puțin timp în urmă. 

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii acestuia.