22 February, 2017

Procurorii vor cere azi mandat de arest pentru Igor Cernat, șeful Inspectoratului Fiscal Ialoveni

Procurorii vor cere azi mandat de arest pentru Igor Cernat, șeful Inspectoratului Fiscal Ialoveni
FOTO: ialoveni.info
Șeful Inspectoratului Fiscal din Ialoveni, Igor Cernat, a fost reținut luni de procurori într-un dosar de spălare de bani, evaziune fiscală, totodată urmează să-i fie înaintată învinuirea pentru abuz în serviciu.

Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de adjunctul interimar al șefului Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, Cornelui Bratunov, care a menționat că procurorii vor cere astăzi instanței un mandat de arest pe numele lui Cernat. 

Întrebat dacă șeful Inspectoratului Fiscal din Ialoveni a mai fost reținut și la începutul lunii septembrie, așa cum a fost menționat în presă, Bratunov ne-a comunicat că Igor Cernat a fost atunci doar audiat și nu a fost reținut. 

Potrivit Ialoveni.info, Igor Cernat este șeful Inspectoratului Fiscal Ialoveni din anul 2013. De atunci acesta și-a permis achiziționarea mai multor autoturisme de lux, construcția unei case de toată frumusețea și deschiderea mai multor afaceri, în care au fost făcute investiții de ordinul milioanelor de euro.

Ai depistat o eroare în text?  Selecteaz-o  și apasă combinația de taste CTRL + ENTER

Ultimele știri