Începând de astăzi, 10 decembrie, trenul numărul 821, de pe cursa Chișinău – Iași (Socola), va fi repus în circulație inclusiv în zilele de vineri. Astfel, garnitura va circula în ultimele trei zile din săptămână (vineri, sâmbătă și duminică), cu plecare la ora 06:43 din Gara Feroviară Chișinău.

În același timp, trenul cu numărul 47, de pe cursa Chișinău – Moscova, care circula anterior de patru ori per săptămână, va circula zilnic, cu plecare la ora 10:50 din capitala Republicii Moldova. 
 
Decizia a fost luată urmare a creșterii numărului călătorilor pe cursele amintite în perioada sărbătorilor de iarnă, se arată într-un comunicat de presă emis de instituția sus amintită.
 
De asemenea, a fost modificată ora de plecare pentru cursa Chișinău – Sankt – Petersburg, care va circula în zilele impare ale lunii, la ora 22:14. Menționăm că pasagerii cursei vor trece controlul vamal al Republicii Moldova în timpul circulației trenului, atât tur, cât și retur.
 
Trenul de pe cursa Chișinău – București va pleca din Gara Feroviară Chișinău cu aproximativ 10 minute mai târziu, adică la ora 16:56.
 
Pe această cale, Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova”, „vă dorește călătorii plăcute și sărbători fericite alături de cei dragi!”.