(UPDATE 17:50). Potrivit profesorilor din cadrul Facultății Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative a USM, tânărul învăța bine și era un student exemplar. Aceștia au rămas șocați atunci când au auzit de cele întâmplate și declară că nu au sesizat nimic suspect în comportamentul băiatului.

(UPDATE 17:30) Potrivit autorităților, tânărul nu locuia în blocul de pe care a căzut în gol. Acesta locuia, cu chirie, într-un bloc din apropiere. Tânărul era student la o universitate din capitală, scrie protv.md.

Polistiștii spun că au fost alertați de către vecini despre cele întâmplate. La etajul 16, pe acoperișul blocului, autoritățile au găsit geanta tânărului. În geantă erau mai multe caiete cu teme, carnetul de student, bani, permis de acces la bibliotecă, dar și alte lucruri persoanale. Victima este originară din Briceni și era student la FRIȘPA a Universității de Stat din Moldova

Potrivit sursei citate, autoritățile investighează două versiuni ale celor întâmplate: suicid și omor intenționat.

Un tânăr de 21 de ani s-a stins din viața după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 16 al unui bloc din centrul Chișinăului, informează stirilocale.md.

Potrivit poliției, tânărului era originar din Briceni. Oamenii legii se află la fața locului și investighează cazul.

Știrea se actualizează...