(UPDATE 15:50) Șoferul, în vârstă de 62 de ani, în timp ce se afla cu autobuzul pe peronul gării, a pierdut controlul asupra mijlocului de transport, lovind violent patru persoane, care se aflau în fața autovehiculului. Victimele au fost transportate la Spitalul Raional din Ungheni cu diverse traumatisme, acestea au vârste cuprinse între 16 și 68 de ani. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Un autobuz de pe ruta Soroca - Ungheni a lovit șase persoane chiar pe platoul de așteptare al autogării. S-a întâmplat astăzi în jurul orelor 13.00-13.30.

Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Lilia Covaliov. Aceasta a precizat că va reveni mai târziu cu alte detalii despre accident. 

Totodată, potrivit presei locale, expresul.md, autobuzul a pornit brusc din loc și a surprins șase persoane, pe care le-a accidentat.

„A mers vreo patru metri și a lovit câțiva oameni. Au fost deja două ambulanțe și i-au luat pe cei  grav răniți. Eu cred că șoferul nu a fost atent. Lumea, cum era grămadă, a avut de suferit”, a povestit unul dintre martori pentru sursa citată.

Șoferul autobuzului se află în stare de șoc. „Nu știu, nu țin minte”, doar atât a putut spune.

Pasagerii autobuzului care se îndreptau spre Soroca au rămas în frig mai bine de o oră și știau cum vor ajunge acasă: li se va oferi un alt autobuz sau, după investigațiile ce se impun, același mijloc de transport își va continua drumul.

„Suntem o mulțime de studenți, așteptăm de vreo oră aici. Noi mergem spre Bălți cu acest autobuz. Am solicitat să ni se ofere alt transport, dar nu au de unde. Ce să facem?”, se plângeau aceștia.