O bătrână de sectorul Botanica a rupt buletinul de vot de ciudă că nu a înțeles întrebarea din el. Incidentul a avut loc în jurul orei 09:45 la secția de votare nr.1/58 din str. Indepentei 28.

Șeful Direcției Generale Securitate Publică al Inspectoratului General de Poliție (IGP), colonelul de poliție Marin Maxian a declarat pentru Deschide.MD că la fața locului s-a deplasat grupa de documentare și echipajul BRO. Ca urmare, s-a stabilit că polițistul responabil de menținerea ordinii publice a fost solicitat de către președintele Secției de votare, Silvia Nicolaev, după ce o femeie de 63 de ani a deteriorat buletinul de vot pentru că nu a înțeles care este întrebarea din el.

Cazul a fost înregistrat în Registrul de evidenţă a altor informaţii cu privire la infracţiuni şi incidente al Inspectoratului de poliţie Botanica.

Un alt buletin de vot a fost rupt secția de votare nr. 162 de pe str. A. Russo, 57. Femeia a fost observată de către membrii secției de votare.

Și cazul dat a fost înregistrat în Registrul de evidență cu nr. 15691. La fața locului s-a deplasat grupa de documentare al IP Ciocana.