(UPDATE 16:55) Informația integrală a fost confirmată de șeful adjunct al PCCOCS, Valeriu Bodean, în timp ce reprezentanții magazinului au negat-o.

Procurorii PCCOCS, în colaborare cu ofițerii Poliției de Frontieră, fac percheziții în magazinele fostei prezentatoare Tatiana Vornicescu. Acțiunile au loc în cadrul unei cauze penale pornite pe fapte de contrabandă, spun sursele Deschide.MD. Este vorba despre magazinul de pe bd. Grigore Vieru, înregistrat pe numele soțului său, Dragoș Câșlaru, și un alt magazin înregistrat pe numele surorii ei, Ana Vornicescu.

Potrivit informațiilor pe care le-au obținut reporterii Deschide.MD, vedeta, împreună cu soțul ei, ar fi adus mărfuri din Ucraina, eschivându-se de la procedurile legale prevăzute de legea în vigoare a R. Moldova.

Mai mult, în luna aprilie a fost înregistrat un episod când soții au adus marfă în valoarea de circa 130 de mii de lei fără a avea actele care să demonstreze importul legal. Aflându-se într-o mașină de model Volkswagen Touareg, ei au încercat să fugă de echipajul poliției de frontieră. Când au fost ajunși din urmă, Tatiana Vornicescu ar fi fost prinsă aplicând ștampile pe facturi în încercarea de a legaliza toate mărfurile.

În toamna lui 2016, Tatiana Vornicescu anunța lansarea propriei sale mărci vestimentare – Lea-Lea Brand by Tatiana Vornicescu. Colecția de debut urma să conțină cămăși, costume, sacouri, haine mamă-fiică, mamă-băiat, rochii stilate și chiar accesorii, bijuterii, pălării, căciuli.

Fotografii de la fața locului: