În legătură cu efectuarea lucrărilor de asfaltare pentru amenajarea sensului giratoriu de la intersecția Uzinelor-Lunca Bâcului-Industrială, în zilele de sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie, între orele 8:00 -23:00 va fi sistată circulația rutieră pe strada Uzinelor de la intersecția cu str. Voluntarilor și pe str. Lunca Bâcului de la str. Varnița.

Autoritățile municipale anunță că transportul public cu itinerar spre comuna Bubuieci, care traversează zona, este vorba de rutele de microbuz nr. 137, 138, 121 și linia de autobuz nr. 39, dar și transportul de pasageri care face legătura între sectoarele Ciocana și Botanica, linia de autobuz nr. 23 și ruta de microbuz nr. 116, vor circula cu abateri de program.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, citat de IPN, se solicită conducătorilor auto care circulă prin zonă să respecte semnalizarea rutieră temporară și cele ale agenților de patrulare, în vederea evitării situațiilor ce pot periclita siguranța circulației rutiere.

Amenajarea sensului giratoriu de la intersecția Uzinelor-Lunca Bâcului-Industrială are loc pentru a fluidiza traficul rutier din capitală.