Trei automobile au luat foc azi dimineață în Capitală. Automobilele au fost cuprinse de flăcări la diferență de 15 minute chiar dacă se aflau pe străzi diferite.

Potrivit informațiilor oferite de Serviciul Protecției Civile și situații Excepționale, pompierii au fost alertați azi dimineață pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Tudor Vladimirescu din capitală. Conform primei informații, un autovehicul de model „Hyndai” a fost cuprins de flăcări. La fața locului, pentru lichidarea incendiului a lucrat un echipaj  de pompieri din Detașamentul salvatori și pompieri sec. Ciocana, care a reușit localizarea arderii, fără ca aceasta să obțină răspândire. În urma arderii a fost afectată partea din spate a autoturismului.
 
La doar câteva minute diferență, un alt incendiu, în care au fost implicate două mașini, a avut loc pe strada Dimo. Aici flăcările au distrus parțial o mașină de model „Nissan” și una de model „Toyota”. Pompierii au reușit în mai puțin de 15 minute să localizeze arderea. Toate circumstanțele ambelor cazuri urmează a fi stabilite de specialiști.