În semn de înalt respect și considerațiune... transnistrenii își șterg picioarele de așa-zisa grijă prezidențială, exprimată de Krasnoselski al lor. În loc să încuie ușa pe dinăuntru și să tragă obloanele, în spiritul avertismentului de călătorie emis în contextul protestelor PSRM, transnistrenii au venit duminică la Chișinău, ca să facă... shopping! Este și cazul pretinsului premier separatist, Alexandr Martînov, pe care reporterii Deschide.MD l-au surprins răsfâțându-și ținuta glamuroasă prin magazinele de lux ale Mall-lui din capitală. 

Obosit să aştepte, de 8 luni, cele 40 de milioane de dolari, promise de Rogozin, săptămâna trecută Krasnoselski l-a convocat pe şeful pretinsului minister al securităţii statului, generalul Valerii Ghebos, pentru a-i da indicații ce ar mai reaminti un pic grija faţă de popor. I-a ordonat să aibă grijă de procesele din Republica Moldova, mai cu seamă în perioada 23, 24, 25 septembrie, când, conform prognozelor liderului de la Tiraspol, se aşteaptă „evenimente apocaliptice": protestele PSRM.

Krasnoselski l-a orientat pe primul cekist din Transnistria să atenţioneze populaţia din regiune asupra consecinţelor care pot urma în această perioadă, în cazul care vor vizita dreapta Nistrului. Ghebos a înţeles sarcina și a publicat pe site-ul instituţiei un comunicat - în stil nord-coreean - cu recomandări de a „evita plecările peste Nistru" în perioada amintită.

„Panicat” de avertismentul lui Krasnoselki, așa-zisul prim-ministru transnistrean s-a înarmat cu mult curaj și a venit la Chișinău... ca să-și înnoiască garderoba! Comentariile sunt de prisos, dacă admirăm pozele: