Astăzi, 23 septembrie, de la ora 14.00, și până mâine, la aceeași oră, va fi sistată circulația rutieră pe strada Gh. Asachi, intersecție cu str. Mitropolit Gurie Grosu, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice. De asemenea, între orele 7.00 şi 18.00, va fi sistată circulația rutieră și în Piața Marii Adunări Naționale în legătură cu organizarea unor competiții sportive, potrivit unui comunicat de presă al autorităților municipale.

Troleibuzele de pe ruta nr. 5 nu vor circula pe durata lucrărilor.

Rutele de troleibuz nr. 3, 10 și nr. 24 se scurtează până la str. A. Mateevici, iar nr. 13 – la Piața „Pan Halippa”.

Troleibuzele nr. 2 vor circula pe un itinerar modificat: de la bulevardul Traian pe bulevardul Dacia, viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni, A. Mateevici, Vasile Alecsandri, Șoseaua Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, bd. Traian.

Autobuzul nr. 11 și microbuzele nr. 120, 116, 124, 169, 178 şi 192 vor circula de la str. Gh. Asachi pe str. V. Korolenko, N. Testemiţanu, Ion Inculeţ, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 30 vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare pe str. Vasile Alecsandri, București, Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseul stabilit. Iar troleibuzele de pe rutele nr. 4, 8, 22 și 28 vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții.

Autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula de pe str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni pe str. 31 August, str. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit, iar cele de pe rutele nr. 9, 11, 17, 46 și 122 vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții.