Un bărbat de 35 de ani a fost ucis noaptea trecută la Mereni, Anenii Noi, de chiar tovarăşii săi de pahar: doi tineri de 15 şi 20 de ani.

După ce au băut pe rupte - în curtea unuia dintre viitorii agresori -, între cei trei cheflii s-a iscat o ceartă care a degenerat rapid în violenţe. Victima a fost lovită de mai multe ori, ca, în cele din urmă, înnebuniţi de alcool, cei doi să-i taie gâtul. 

În afară de plagă tăiată în regiunea gâtului, nefericitul ar mai fi avut o traumă cranio-cerebrală, o plagă deschisă occipitală și o fractură a osului occipital.

Când şi-au dat seama ce-au făcut, cei doi au alertat poiţia şi au sunat ambulanţa. Dar, deşi a fost transportat de urgenţă la Spitalul raional din Anenii Noi, bărbatul de 35 de ani n-a mai putut fi salvat: în scurt timp, şi-a dat sufletul.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Silvia Vetcu, pe cazul dat a fost deschis o cauză penală, iar bănuiții au fost reținuți conform articolului 166 al Codului Penal. Ei riscă până 12 ani de închisoare. 

Oamenii legii cercetează în continuare cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.