Astăzi, 10 septembrie curent, Inspectoratul Național de Patrulare, alături de motocicliștii din întreaga țară au dat startul circulației rutiere pentru motocicliști pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală se menționează într-un comunicat al INP.

Acțiunea a avut loc în contextul multiplelor solicitări parvenite din partea Asociației motocicliștilor în care solicitau eliminarea restricțiilor de circulație prin centru capitalei, ulterior, de curând de către Inspectoratul Național de Patrulare și Administrația Publică Locală, a fost acceptată solicitarea lor.

După mulți ani de restricții de circulație pe cel mai renumit bulevard din țară, astăzi a fost înlăturat ultimul indicator care le interzicea șoferilor pe două roți să circule pe această porțiune de drum. 
La final, pentru a demonstra că ei tot sunt cu drepturi egale în trafic, în Piața Marii Adunări Naționale a fost organizat un concurs ,,Șoferul care poate circula cu cea mică viteză", câștigătorul primind marele premiu- indicatorul de restricții a motocicliștilor.

Inspectoratul Național de Patrulare susține Asociația motocicliștilor din țară și reiterează că toți participanții la trafic sunt egali și doar împreună putem contribui la siguranța rutieră.