Președintele Igor Dodon a mers împreună cu soția sa, Galina Dodon, la o familie cu șapte copii pentru a înmâna cheile unei case din satul Mărculești.

Dodon scrie pe pagina sa de Facebook că de azi familia Râșneac din satul Mărculești, raionul Florești, va locui într-o casă nouă după ce locuința lor a fost mistuită de flăcări. 

„Această familie care crește șapte copii dintre care patru fete și trei băieți cu vârste cuprinse între cinci luni și 14 ani, a rămas fără locuință după ce un incendiu le-a mistuit casa în care locuiau. Astfel, pentru a le oferi o viață mai bună, împreună cu soția am înmânat cheile unei case din satul Mărculești, care a fost procurată si reparata de Fundația de binefacere ”Din Suflet”, patronată de Prima Doamnă. De asemenea, au fost oferite mărfuri de uz casnic, mobilier și produse alimentare. Trebuie să fim alături de cei care au nevoie! Faptele bune vor continua!”, scrie președintele.

Amintim că Fundația de Binefacere „Din Suflet”, patronată de Prima Doamnă, Galina Dodon, a reușit pe parcursul a câteva luni de activitate, să ofere sprijin la sute de familii care s-au adresat fundației și Președintelui țării, Igor Dodon.

Doar în ultimile două săptămâni au fost susținuți zeci de cetățeni care au apelat după ajutor.