Un bărbat de 41 de ani, din orașul Comrat, riscă ani grei de închisoare, fiind suspectat că și-ar fi ucis prietenul, de 55 de ani. Anterior, suspectul a fost condamnat pentru omor, având tatuată pe spate o biserică cu cel puțin șase cupole (n.r. în lumea interlopă numărul de cupole tatuate este echivalent cu numărul de ani stați în detenție).

Cadavrul bărbatului cu semne de moarte violentă a fost depistat la 2 august curent, de concubina acestuia, care a și alertat poliția.  

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, s-a stabilit că în seara zilei de 1 august, suspectul se afla în ospeție la victimă. La un moment dat, între cei doi s-a iscat un conflict.  Bănuitul a început să-şi bată prietenul, aplicându-i multiple lovituri în diferite părţi ale corpului, până l-a omorât. Apoi a fugit de la fața locului.  

El a fost reţinut la 10 august, pe traseul Băcioi - Chişinău, de angajaţii Direcţiei combaterea crimei grave a Inspectoratului Național de Investigații, cooperaţi cu oamenii Inspectoratului de poliție Comrat şi ai Brigăzii cu destinaţie specială „Fulger”.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore şi riscă să-şi petreacă următorii 15 ani în închisoare.