După un zbor de 9 ore, la 20:55, avionul la bordul căruia s-a aflat, inițial, vicepremierul Rogozin, a aterizat la Chișinău. Atât pasagerii, cât și rudele, prietenii care îi așteptau la aeroport s-au arătat extrem de nemulțumiți de întreaga aventură a avionului S7, provocată de prezența oficialului rus la bord.

Mulți dintre pasageri nici nu au știut că în avionul cu care au zburat se afla Rogozin. Rudele care îi așteptau au fost mai informate, din mass-media, și au avut o reacție critică în legătură cu faptul că vicepremierul rus a urcat la bordul aeronavei, ştiind prea bine că spaţiul aerian al UE îi este interzis și nici la Chişinău nu este binevenit.

Opiniile pasagerilor pe care i-am contactat au fost împărțite. Unii au învinuit autoritățile din România și Moldova, alții - pe Rogozin, că a insistat să vină, iar o doamnă a opinat că președintele Igor Dodon ar face bine să-şi ceară scuze mai degrabă de la pasagerii cursei, decât de la artiştii ruşi reţinuţi pe Aeroportul Internaţional Chişinău şi, în cele din urmă, trimişi acasă.