Un tânăr de 23 de ani din Sîngerei a fost reținut ieri, 22 iulie, de ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare pentru amenințare cu pristol a unui conducător auto. Incidentul a avut loc în localitatea Sîngereii Noi (raionul Sîngerei).

Regimentul de Patrulare Nord a primit un apel precum că un bărbat de 51 de ani, locuitor al satului Mândâc, Dondușeni, deplasându-se prin localitatea Sîngereii Noi a fost amenințat cu un pistol de către alt conducător auto. Tot el a fost cel care a anunţat că suspectul se deplasează cu un automobil de model VW-Golf într-o direcție necunoscută.

Ofițerii INP au reacționat prompt și au fost orientate echipajele de patrulare din nordul ţării. În mai puțin de o jumătate de oră, la intrare în municipiul Bălți, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au oprit maşina respectivă și au reținut conducătorul auto. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al satului Mărinești, Sîngerei. În urma percheziției, mașinii pe bancheta din spate a fost depistat un pistolul, deținut ilegal.

La locul reținerii suspectului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie care va stabili toate circumstanțele acestui caz.