Compania aeriană FlyOne a anunțat suspendarea cursei charter cu destinația Heraklion, începând cu ziua de vineri. Cursele charter pe această destinație vor fi operate în zilele de miercuri și duminică, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

„Persoanele care au procurat voucherele de vacanță sau bilete avia spre această destinație sunt rugate să contacteze agenția turistică contractantă și să verifice dacă au transport asigurat pentru perioada respectivă sau cazare conform noului orar de zbor și, după caz, să se asigure cu reperfectarea acestora”, se menționează în comunicat.

Amintim că, la începutul lunii iulie, 170 de moldoveni au trecut prin clipe de coșmar, după ce avionul unei companii armene, închiriat de compania aeriană FlyOne, a făcut cale întoarsă, invocând unele defecțiuni la șasiul din față.

Compania aeriană Fly One a apărut în vizorul presei după ce s-a aflat că în spatele acestei afaceri ar sta actualul ministru al Justiției, Vladimir Cebotari, și fostul director al Autorității Aeronautice Civile din Republica Moldova, Mircea Maleca. Reporterii Deschide.MD au publicat o serie de investigații jurnalistice, ce relevă faptul că Maleca, profitând de funcția pe care o deținea, a făcut lobby pentru o companie aeriană privată, al cărei fondator este chiar socrul său.