Două echipaje din cadrul Serviciului Situații Excepționale (SSE) al Ministerului Afaceri Interne continuă să stingă incendiul de la gunoiștea cu crengi și frunze din sectorul Buiucani din Capitală.

Potrivit SSE, în această noapte pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gunoiște cu crengi și frunze din sectorul Buiucani. Apelul la serviciul 901 a parvenit la ora 23:18 minute. Din primele informații, s-a stabilit că flăcările au cuprins trei din cele cinci hectare cu crengi aflate, între străzile șoseaua Balcani și str. Pietrarilor.

La fața locului au intervenit cinci autospeciale de intervenție. Focul a fost localizat la ora 02:48 minute. Nimeni nu a avut de suferit. Pentru lichidarea incendiului mai lucrează două echipaje din cadrul Serviciului Situații Excepționale al MAI. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

--------- Amintim că la ședința operativă de azi a serviciilor primăriei, viceprimarul Nistor Grozavu a cerut să fie evacuate cât mai repede, de lângă blocuri și case de locuit, crengile depozitate după ninsorile abundente din luna aprilie.