Un bărbat a fost omorât în centrul Chișinăului în fața liceului Gheorghe Asachi. Bărbatul de 30 de ani a fost omorât ca urmare a unei confruntări dintre două grupuri. Bărbatul decedat locuiește în Chișinău și a fost găsit decedat în jurul orei 01:30,

„A fost inițiată o cauză penală pentru omor și se stabilesc toate circumstanțele, precum și autorul infracțiunii. Deocamdată nimeni nu a fost reținut”, a declarat pentru Agora Adrian Jovmir.  

Ucigașul a părăsit locul crimei și este căutat acum de poliție. Potrivit Publika.md, bărbatul, împreună un verișor și un prieten stăteau pe o bancă în scuarul Liceului Asachi. Acesta ar fi făcut glume pe seama unui individ în stare de ebrietate care a s-a împiedicat în timp ce încerca să intri într-un taxi. Supărat, acesta și-a chemat prietenii, un grup aproximativ de 30 de persoane, care i-au luat la bătaie pe cei trei.

„În timpul încăierării, victima a scos pistolul să se apere. Un tânăr din tabăra agresorilor a reușit să-i smulgă arma și i-a tras trei focuri în abdomen”, scrie Publika.md.

La scurt timp, poliția i-a reținut pe doi dintre agresori. Potrivit șefului inspectoratului de poliție Centru, Ion Belibov, ambii sunt cetățeni ucraineni și au 21 și, respectiv, 24 de ani.