Ministerul Afacerilor Interne a inaugurat pe 16 iunie Aleea nou construită din fața instituției. Teritoriul din fața Ministerului de Interne a fost înfrumusețat cu flori, peluze cu iarbă, dar și două bănci – donate orașului din numele MAI. Ministrul de interne, Alexandru Jizdan, a spus că prin inaugurarea Aleei angajații Ministerului și-au dorit să ajute orașul să devină mai frumos. În construcția Aleei, Ministerul de Interne a investit 19 mii de lei, transmite IPN.

„ Aleea și cele două bănci este un ajutor orașului nostru și este un lucru în spatele căruia stă o echipă dedicată. Pietonilor și angajaților MAI le doresc să savureze din procesul parcurgerii pietonale de pe drumul dinaintea Ministerului de Interne. Eu aș provoca și vecinii noștri și toți cei care au posibilitatea de a contribui prin înfrumusețarea orașului nostru, să o facă”, a adăugat Alexandru Jizdan.

Ministrul de interne a adăugat că dacă băncile de pe Alee se vor bucura de popularitate în rândul chișinăuenilor, nu exclude posibilitatea ca să fie instalate și alte bănci.