Două persoane au murit în urma unui grav accident, care a vut loc astăzi în jurul orei 15:00 pe traseul R3, Hîncești - Cimișlia. Șoferul unui automobil de model „Opel Zafira” ar fi adormit la volan și s-a lovit frontal cu un microbuz de pe ruta Ceadîr-Lunga - Chișinău.

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul automobilului de model „Opel Zafira”, ar fi adormit, astfel pierzând controlul volanului și intrând pe contrasens s-a lovit frontal cu microbuzul de rută care se deplasa către Chișinău. 
 
În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în șanțul de pe marginea drumului. Conducătorul Opel-ului a murit la fața locului, la fel și un pasager din microbuz. Restul persoanelor implicate în accident au fost preluate de echipajele spitalului raional Cimișlia cu diferite traumatisme. 
 
Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Alina Bunghez.  jjjjjjjjj
 
Amintim că, ieri, pe același traseu a avut loc un alt accident grav în care și-a pierdut viața un bărbat, iar altul a fost transportat în stare gravă la spitalul raional Cimișlia. 
 

 sursa foto// Publika.md