Mai mulți pasageri ai companiei FlyOne sunt nevoiți să stea astăzi ore în șir în aeroport, pentru că nu au fost anunțați din timp despre vreo schimbare în orarul zborurilor. În urma situației create, pasagerii sunt enervați pentru că nimeni nu vine să le explice motivul.

Astfel avionul de pe cursa Chișinău-Paris, care urma să decoleze la ora 11:00, urmează să decoleze la ora 15:40. Avionul de pe cursa Chișinău-Veneția, decolarea căruia conform orarului era anunțată la 19:10 va decola cu o întârziere de trei ore, iar avionul de pe ruta Chișinău-Roma, decolarea căruia era anunțată la ora 15:40 va pleca cu o întârziere de opt ore.

Suntem extrem de nemulțumiți. Nimeni nu ne-a anunțat, iar informația despre aceste amânări am aflat-o doar la un ghișeu de la aeroport. Reprezentanții companiei nu sunt de găsit și nimeni dintre ei nu este la aeroport pentru a lămuri pasagerilor ce se întâmplă”, ne-a spus Natalia, una din pasagerii care trebuia la 11:00 să plece spre Paris.

Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții companiei FlyOne, pentru a afla care sunt cauzele acestor rețineri, însă nimeni nu ne-a răspuns.

Compania aeriană Fly One a apărut în vizorul presei după ce s-a aflat că în spatele acestei afaceri ar sta actualul ministru al Justiției, Vladimir Cebotari, și fostul director al Autorității Aeronautice Civile din Republica Moldova, Mircea Maleca. Reporterii Deschide.MD au publicat o serie de investigații jurnalistice care relevă faptul că Mircea Maleca, profitând de funcția pe care o deținea a făcut lobby pentru o companie aeriană privată, al cărui fondator este chiar socrul acestuia.

Detalii: Noi detalii despre avionul FlyOne reținut de inspectorii italieni pe aeroportul din Milano

Detalii: Avion FlyOne de pe cursa Milano-Chișinău, reținut la sol în Italia

Detalii: FlyOne zboară cu o singură aeronavă, comasează rutele şi încearcă răbdarea pasagerilor

Detalii: Cursa lui Maleca, asigurată de Fly ONE: Chișinău - Amnezie

Detalii: Filip i-a cerut lui Maleca să plece

Detalii: CNI va verifica „interesele” ministrului Cebotari și a ex-șefului AAC

Detalii: „Cod roșu de minciună” la lansarea noii companii aeriene - Fly ONE

Detalii: Cursa lui Maleca, asigurată de Fly ONE: Chișinău - Amnezie