Sistarea zborurilor a fost prelungită până la data de 30 iunie, inclusiv. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Air Moldova, precizând că compania aeriană se află în proces de restructurare și măsurile luate au drept obiectiv optimizarea proceselor curente și concentrarea maximă pentru asistența pasagerilor.

Operatorul afirmă că costul biletelor pasagerilor, ale căror zboruri au fost anulate, vor fi rambursate.

Pasagerii care au procurat biletele online, pe site-ul companiei, vor primi rambursarea la solicitare, pe cardul cu care a fost achitat biletul. Pasagerii care au procurat biletele achitând în numerar/cu cardul, prin intermediul agențiilor vor putea primi rambursarea în numerar/pe card, odată cu reluarea activității comerciale și operaționale a companiei”, precizează reprezentanții companiei aeriene.

Totodată, compania aduce la cunoștință despre sistarea temporară a activității oficiului Air Moldova, amplasat pe bd. Negruzzi 10 din Chișinău, perioadă în care tot personalul din incinta agenției va fi concentrat pe asistența pasagerilor în regim online pe adresele electronice [email protected]

Air Moldova solicită înțelegere din partea cetățenilor. Pentru informații, Call-centrul companiei activează zilnic, de la 08:00 până la 20:00.

Reprezentanții Air Moldova dau asigurări că absolut toate solicitările vor avea un răspuns și cazul fiecărui pasager va fi soluționat.

Anterior, compania Air Moldova a anunțat că zborurile au fost sistate până la mijlocul lunii iunie. Tot atunci, operatorul de curse aeriene a precizat că va relua operarea zborurilor odată cu acceptarea de către instanță a cererii de restructurare accelerată.