Primăria municipiului Chișinău anunță că autobuzele și troleibuzele au revenit pe itinerarele lor după ce unele au fost redirecționate în legătură cu calamitățile produse de schimbarea bruscă a vremii. Autoriotățile precizează că s-a circulat cu ocolire doar în intervalul orelor 10:40 - 11:20, fiind redirecționate autobuzele de pe ruta nr. 18 și 18A.

Circulația autobuzelor a fost restabilită, iar în prezent nu se atestă întârzieri ale orarelor stabilite”, se arată în comunicatul Primăriei capitalei.

Autoritățile mai menționează că pe parcursul zilei de astăzi, angajații Regiei "Exdrupo" intervin la restabilirea indicatoarelor rutiere, doborâte și avariate de vântul puternic pe teritoriul orașului.

Pe parcursul nopții trecute, s-a verificat în continuu sistemul de canalizare pluvială, pentru a asigura funcționarea acestuia în regim normal.

În urma vântului puternic în capitală au fost doborâți arbori și smulse acoperișuri. Astfel, până la ora 11:00 au fost înregistrate circa 30 de adresări privind prăbușirile de arbori, preponderent în sectoarele Centru, Botanica și Buiucani.

Deschide și: FOTO // Vântul face ravagii în Chișinău. Circa 30 de copaci s-au prăbușit