(UPDATE 21:09) Concertul „The Prodigy" a început. În aceste momente cântă băieţii de la Carla's Dreams. Reporterii Deschide.MD relatează din PMAN că unii sunt nemulţumiţi de faptul că din zona MAIN, pentru care erau cele mai ieftine bilete, nu se vede bine scena. Un alt neajuns al evenimentului sunt WC-le prea puţine care nu fac faţă cozilor interminabile.

Rândurile celor ce aşteaptă să meargă la WC.

Scena:Membrii trupei „The Prodigy" au fost întâmpinaţi cu pâine, sare și port național pe Aeroportul Internaţional Chişinău. O imagine cu artiștii care vor face atmosferă în centrul capitalei a fost publicată pe facebook de Artur Suhih, şeful companiei care a fost contractată pentru organizarea concertul. La ieşirea din Aeroport, membrii trupei au fost întâmpinaţi de fanii care le-au cerut poze comune şi autografe.

Trupa britanică The Prodigy susţine astăzi un concert la Chișinău. În deschidere vor evolua: formaţia Ethno Republic & DJ Markus Lawyer şi formația Carla's Dreams care îşi va prezenta noul său album "Antiexemplu".

The Prodigy îşi va face apariţia la 1,5 ore după evoluţia trupei Carla's Dreams. Dincolo de platforma cu plată, scena nu va fi vizibilă, totuşi muzica lor va răsuna în tot oraşul. Puterea sunetului va fi de 300 kW. 2 tiruri cu echipament tehnic vin din Londra. Artiştii au sosit din Marea Britanie cu o cursă charter special pentru noi.